Bliv hjælper på Nathejk

Bliv hjælper på Nathejk

I øjeblikket har vi især brug for hjælp til følgende hjælperroller på den næste udgave af Nathejk. Kontakt os via linket under hver beskrivelse, hvis du har lyst til at give en hånd med på Danmarks største, tilbagvendende adventurespejderløb - eller hvis du bare gerne vil høre mere:


Vil du give deltagerne god mad?
I Nathejk Catering er vi flok glade mennesker, der producerer mad til alle hjælpere og banditter under Nathejk. Der bliver i alt produceret omkring 1.000 portioner mad fra fredag aften til lørdag nat - og søndag morgen serverer vi morgenmad til løbets ca. 800 trætte spejdere. Lige nu mangler vi nye folk til holdet - og du/I skal bare have lyst til at være med til at lave mad i stor skala sammen med resten af holdet på i alt cirka otte mand. Du kan sagtens melde dig til alene, men klaner og forældregrupper er også meget velkomne. Skriv til vores køkkenchef Nanna og hør nærmere - vi glæder os til at lave mad sammen med dig!
Kontakt Nathejk Catering via dette link

 

Vil du give deltagerne en oplevelse?
Går du med en skuespiller i maven? Brænder du for at fortælle en god historie eller har du bare lyst til at hjælpe til med kostumer og kulisser på Danmarks største adventurespejderløb? Så tag med som postmandskab på Nathejk 2014! Du kan tilmelde dig alene eller sammen med en gruppe. I skal kunne deltage i vores formøde den 24. august et sted på den københavnske vestegn - og I har også mulighed for at opleve en rigtig loge på Nathejks store, fælles hjælpermøde. Prisen for at deltage på Nathejk 2014 som postmandskab er 100 kroner, som dækker forplejning i løbsweekenden.
Kontakt os her og hør nærmereVil du fange løbet på video eller i billeder?

Nathejk er på ingen måde slut, når patruljerne går i mål natten til søndag. I ugerne og måneder efter mødes deltagerne på Facebook, løbets hjemmeside og i et hav af forskellige medier og udveksler historier og billeder. Hvis du har forstand på video eller Instagram og har lyst til at hjælpe Nathejk PR med at forevige, optage og klippe løbets store og små øjeblikke til Facebook og Instagram undervejs i løbsweekenden, så tag endelig fat i os via nedenstående link. Der er ikke noget videohold tilknyttet årets løb pt, så du/I har helt frie hænder til at aftale med Nathejk PR, hvordan I synes, at løebt kan dækkes bedst.
Kontakt Nathejk PR her og hør nærmere