Privatlivspolitik

HVILKE PERSONLIGE DATA VI INDSAMLER OG HVORFOR VI INDSAMLER DET

KONTAKTFORMULARER

Den information du sender via kontaktformularer bliver sendt direkte via mail til Nathejk-holdet. Vi gemmer den data som du har indsendt så længe vi har en samtale igang, eller du skriver at du ønsker denne slettet.

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

ANALYTICS

Vi bruger Google Analytics til at spore hvor mange besøgende vi har på nathejk.dk i løbet af året.

HVEM ER VI

Vi er Nathejk. Et spejderløb under Det Danske Spejderkorps. Vi er dermed også et nonprofitforetagende. Alle resourcer som kommer ind via merchandise el.lign. bruges på løbets afholdelse samt indkøb af nyt merchandise.

Vores webstedsadresse er: https://www.nathejk.dk.

Hvem vi deler dine data med

  • Google i form af Analytics

BETINGELSER FOR BESTILLING AF VARER I NATHEJKS SHOP

I Nathejks shop kan du bestille varer til levering søndag morgen på Nathejk er du med som hjælper kan det også leveres  på hjælper mødet.

Skulle en vare være defekt, tager vi den naturligvis altid retur. Kontakt os på merchandise@nathejk.dk og aftal nærmere. Vi ombytter og sender en ny vare til dig med det samme, vi har modtaget den returnerede vare, med mindre andet er aftalt.

Nathejk kan ikke drages til ansvar for forsinkede leverancer eller transportskader på tilsendte produkter.

Skulle du fortryde dit køb, kan alle varer returneres inden 14 dage efter modtagelse. Varen skal dog tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelse og den originale emballage skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg af varen muligt, idet der på emballagen kan være anvist oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier.

Returnering i forbindelse med fortrydelse skal ske efter aftale med Nathejks merchandise-team på merchandise@nathejk.dk

Nathejk-logo

Nathejk er et arrangement for tropsspejdere i alderen 12 - 16 år og for seniorer (16+ år).

Info til leder og forældre

Nathejk har udarbejdet 2 sedler som er gode at læse som tropsledere og forældre.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at sende os kommentarer, forslag eller spørgsmål.